promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötöslottó: öt elképesztően jó találattal milliárdossá válhatott bárki, mutatjuk a nyerőszámokat
Borítókép:  profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December 16-án ezeket a számokat húzták ki az Ötöslottó sorsoláson. Vajon a te számaid is köztük vannak?

Ezen a héten is kihúzták Magyarországon az Ötöslottón nyerőszámait, ahol a tét már több volt, mint 3 milliárd forint. A számok kihúzását a 50. héten is élőben lehetett követni a Duna TV-n.

Szombat este ismét elérkezett az idő, és a hét legfontosabb számai végre napvilágra kerültek. Ilyenkor mindig a Szerencse Szombat keretein belül tudatják az országgal a számokat. Most szombaton Curtis énekelt és szórakoztatta a tévéképernyők előtt a nézőket, akik biztosan izgulással teli nézték meg az előadást. Nagy ugyanis ilyenkor a tét, aki eltalálja az öt számot, az új magyar milliomossá is válhatott. Pontosan ugyanis 3 milliárd 393 millió forintot lehetett nyerni. 

A menetrend szerint tehát kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait december 16-án, 2023 ötvenedik hetében is. Hatalmas várakozás közepette előkerült a gömbből öt szám, amelyeket előző héten senkinek sem sikerült eltalálnia, épp ezért nőtt ilyen hatalmasra a megnyerhető főnyeremény. 

Nézzük meg, kiknek mosolygott rá Fortuna, és kik lehettek a szerencse kegyeltjei ezen az izgalmas szombat estén.

NYERŐSZÁMOK:

29, 33, 89, 36, 18

2 találatos szelvény 70.782 db volt, a nyertesek 2.755 forinttal lettek gazdagabbak egyenként.

3 találatos szelvény 2.293 db volt, a nyertesek 24.745 forinttal lettek gazdagabbak egyenként.

4 találatos szelvény pedig mindössze 16 db volt, akik csak egy számmal csúsztak le a fődíjról, 3.404.075 forintot nyertek. 

Telitalálat ezen a héten sem volt, tehát senkinek sem sikerült eltalálni mind az összes számot, a  jövő héten még tovább nő várható főnyeremény. Az 51. sorsolási héten 3 milliárd 600 millió forint lesz a megnyerhető összeg. 

Sokakban felmerül a kérdés: de mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás