promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Villamoson történt bizarr jelenetek miatt forronganak a budapestiek, Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül az esetet
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az esetről készült videó sok kérdést felvet, de leginkább azt, hogy miért? 

Hihetetlen képsorok játszódtak le az előző hétvégén Budapesten a 4-6-os vonalán. Hiába láttak már sok minden a járművek, ilyen valószínűleg még soha nem történt rajta. Valójában ugyanis az történt, hogy egy fodrászszalonná alakult át a fővárosi villamos egyik kocsija. 

Az esetről napvilágot látott egy felvétel, ahol jól látszik, hogy az egyik férfi feltérdel a villamos ülésére, majd megfordulva a mögötte ülő férfi haját kezdi el levágni egy hajnyírógéppel. A kuncsaft pedig annyira átszellemül a hajvágásra, hogy még a cipőjét is leveszi. 

Az egyáltalán nem hétköznapi esetet Balázsék is felfigyeltek, majd a reggeli Rádió1-es műsorukban kielemezték és viccesen ízekre szedték a látottakat. Azt azonban ők sem értették, hogyan nem vette ezt észre egy ellenőr vagy bárki más miért nem szólt nekik, akik a villamoson utaztak. 

Az nem lehet, hogy ez egy új szolgáltatás, ahova te kérsz időpontot, beülsz és azt mondja, hogy ez egy látvány fodrászat? Combino, mozgó fodrászat. A csávó időpontra ment, a fodrász fix, ő ott ül a 4-6-oson és beülnek hozzá, a BKK feldobja a bérlet árát azzal, hogy te beülsz egy hajvágásra

- viccelődött Sebestyén Balázs.

Habár az eset abszurd, egyben vicces is. Azonban azon az oldalon, ahol megosztották kevésbe tartják viccesnek a budapestiek, inkább legtöbben megbotránkoztak rajta. 

- Gondolom éves bérletük van - jegyezte meg valaki a videó alatt gúnyosan. 

- Mikortól és miért nem veri az ilyeneket senki jól tarkón??! - olvasható egy másik kommentben. 

- Hogy a büdös francba nem vették észre a közterület vezetői? - tette fel a kérdést egy másik kommentelő. 

- Ez feláras szolgáltatás? vagy csak a jegy nélkül utazóknak jár? - írta egy másik hozzászólásban valaki a videó láttán. 

A külföldiek imádják a budapesti közlekedést és a magyarok is gazán odavannak érte, főleg, ha a tél beköszöntével útnak indul a fényvillamosok. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás