promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: rettentően sokan voltak közel a telitalálathoz, ők több százezret nyertek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a 48. héten a nyerőszámok, amelyek sok pénzt jelenthettek azoknak, akik jól húzták be a számokat.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Rengeteg pénz találhatott gazdára ezen a héten is, ha Fortuna ott volt valakivel.

Ha valaki telitalálatot ért volna el, akkor most pontosan 305 millió forintot vihetett volna haza, amely hatalmas összeg, valakinek nagyon megváltozott volna az élete.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 48. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye most ezen a héten 305 millió forint volt. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, hogy milyen számokat húztak ki ezen a héten:

Nyerőszámok: 2, 14, 23, 27, 33, 45

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon. 51 játékosnak volt öt találata, ők 259 ezer forintot vihetnek haza fejenként.

Már készülsz a jövő heti Ötöslottó sorsolásra?

Még egy cikket ajánlunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás