promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közlést tett az Auchan, mindenkinek tudnia kell róla
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Magyar Vöröskereszt és az Auchan közös bejelentésének mindenkihez el kell jutnia.

Az ünnepi időszakban nagyon sok helyen tudunk jótékonykodni, segíteni a rászorulóknak, kicsit szebbé, boldogabbá, könnyebbé tenni azok számára a karácsonyt, akik nem tudnak ajándékot venni a gyerekeiknek, vagy nem tudnak ünnepi ebédet tenni az asztalra.

Idén, csakúgy, mint tavaly is, az Auchan közös adománygyűjtést szervez a rászorulóknak hazánk legnagyobb humanitárius szervezetével, a Magyar Vöröskereszttel együtt. Az "Egy csomag szeretet" néven futó közös jótékonysági akciót immár harmadik éve rendezik meg az ország mind a 24 Auchan áruházban.

Az adományokat advent első két hétvégéjén, december 1-3., valamint 8-10. között 10-18 óráig várják a kasszák elhagyása után, a vevőszolgálatok közelében felállított gyűjtőpontokon.

A Magyar Vöröskereszt összeállított egy listát is arról, hogy milyen termékekre van a legnagyobb szükség:

Főleg konzerveknek (zöldség, paradicsom, máj, darálthús, készétel), száraz babnak és lencsének, citromlének, rizsnek, száraz tésztáknak, rétes- és rizslisztnek, zabkásának, zabpehelynek, instant kakaónak, gyümölcsteáknak, kisdobozos gyümölcsleveknek, tartós UHT 1,5 %-os tejnek, bébiételeknek, továbbá a karácsonyra való tekintettel szaloncukornak, illetve egyéb édességeknek tudják a legnagyobb hasznát venni a rászorulók, de szükség van tisztító és tisztálkodási szerekre is. Örülnek tehát mosó- és mosogatószernek, szappannak, fogkefének, fogkrémnek, fertőtlenítőszereknek, általános tisztítószereknek is. Ez a lista egyébként szórólapokon is megtalálható lesz minden áruházban.

Az adományokból szakszerűen összeválogatott csomagok készülnek, amiket a Magyar Vöröskereszt még szeretne az ünnepek előtt szétosztani a helyi igényeket jól ismerő megyei szervezetein keresztül különböző rászorulói csoportoknak: úgymint nehéz sorsú családosoknak, egyedülállóknak, időseknek és szociális intézményben élőknek.

Tavaly is hatalmas mennyiségű, 18 tonnányi adomány gyűlt össze és jutott célba még karácsony előtt. Az Auchan és a Magyar Vöröskereszt is abban bízik, hogy ebben az évben is számíthatnak az emberek szociális érzékenységére és segítő szándékára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás