promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Sürgős közleményt adott ki a bank
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

AZ OTP figyelmezteti az ügyfeleket.

Sürgős közleményt adott ki az OTP Bank annak érdekében, hogy az ügyfelek minél előbb értesüljenek a dologról. A bank hivatalos honlapjának van egy olyan része, ahol kifejezetten a jövőbeni bankszünnapokról tájékoztatják az ügyfeleket.

Itt mindig időben, olykor hónapokkal a leállás és a szünet előtt közzéteszik az közleményeket, hogy senkit se érjen meglepetésként, hogy nem tudja mondjuk használni az internetbankot, a mobilalkalmazást, vagy nem tudja jóváhagyni az internetes vásárlásokat.

Érdemes ezt az oldalt figyelni, mert tényleg előre fel tudjuk magunkat készíteni, hogy pontosan mikor nem tudjuk használni az internetbankot, és mikor nem tudunk probléma nélkül az interneten vásárolni.

Most az olvasható az OTP Bank honlapján, hogy a december 9-10-i hétvégén két olyan leállás is lesz, ami nagyon sok ügyfelet érint.

Először is fejlesztési okokból 2023. december 10-én hajnali 1:00-tól hajnali 3:00-ig az OTP Contact Center számlatörténethez kapcsolódó telefonos információ szolgáltatása nem lesz elérhető.

Ezen kívül pedig - szintén fejlesztési okokból - 2023. december 9-én 23:00-tól december 10-én hajnali 2:00-ig az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás