promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: több mint kétszázmillióval lett valaki gazdagabb, ha ezeket a meglepő számokat ikszelte be a héten
Borítókép:  Mádiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a hatoslottó e heti nyerőszámait.

Újra itt a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után  pedig most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. 

A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani, pénznyeremény akkor jár ha legalább 3 találatod van egy mezőn, a főnyereményt pedig a 6 találat jelenti.

 A Szerencsejáték Zrt. 46. heti hatoslottó számsorsolásán, a várható főnyeremény 100 millió forint volt, a múlt héten azonban senki nem vitte el a főnyereményt, így ez az összeg erre a hétre 215 millió forintra nőtt, ami igen impozáns összegnek számít.

Az öttalálatos szelvényekért közel 190 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint pedig igen sok, egészen pontosan 70 ember volt nagyon közel ahhoz, hogy elvigye a hatoslottó álomnyereményét, de mivel nem volt telitalálat, ezért még tovább gyarapodott az összeg.

A négytalálatos szelvényekért 5 555 forint járt, ebből 2391 született, háromtatlálatosból pedig 32632, ami 2 255 forintot ért a nyerteseknek.

Az idei év rekordnyereményére egyébként a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Fontos információ, hogy természetesen a hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A  Szerencsejáték Zrt. 47. heti hatoslottó számsorsolását már meg is tartották. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. 

Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

4, 7, 22, 33, 34, 41

A sorsolást követően hamar kiderült, hogy volt-e telitalálatos szelvény a héten. Öttalálatos szelvényből 41 darab született ezen a héten, ami 322 650 forint nyereményt jelent a szerencséseknek, hattalálatos szelvény azonban most sem volt, így a következő héten már 305 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás