promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális akciót hirdet a Lidl, csak 7 napig él az ajánlat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl extra kedvezményeket ad egy héten keresztül.

A Lidl mindig megújult akciókkal, fantasztikus kedvezményekkel, és értékcsökkentett termékekkel várják a vásárlókat. A Lidl nem véletlenül a magyarok egyik kedvenc üzletlánca, kétségkívül mindent megtesznek azért, hogy miközben minden drágul és kevesebbet ér a pénzünk, akkor is alacsony árakon kínáljanak kiváló minőségű termékeket a boltokban.

Nem is olyan régen például bejelentették, hogy 20 százalékkal csökkentik a húskészítmények - szalámi, sonka, virsli, kolbász - árát, de előtte a karácsonyi slágertermékeket - például a játékkonyhát - is leakciózták, pedig mindenki attól félt, hogy idén megint drágábban juthatunk hozzá ehhez az ajándékhoz.

Most ismét hatalmas örömhírről, egy extra kedvezményről számoltak be, ami november 27-én, hétfőn életbe is lép; igaz, csak 7 napig.

A 48. heti akciós újság szombat reggel került fel a Lidl oldalára, illetve a Lidl Plus applikációba. Ebben hirdették meg a 65 év felettieknek szóló extra kedvezményt, ami annyit tesz, hogy 10 százalék kedvezményt biztosítanak nekik minden friss gyümölcsből és zöldségből, illetve 20 százalékkal olcsóbban adják nekik a Hazánk Kincsei száraztésztákat.

Ez azt jelenti tehát, hogy egy héten keresztül a 65 év felettiek számára a tészta, a gyümölcs, és a zöldség még olcsóbb lesz.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mennyiségi korlátozás lesz ezekre a termékekre: mindegyikből maximum 5 csomagot/darabot/kilót vehetünk egyszerre. Ugyanakkor más kedvezményekkel nem lehet összevonni, és önkiszolgáló kasszáknál nem lehet érvényesíteni a kedvezményt. Aki jogosult a kedvezményre, annak a pénztárosoknak kell jeleznie a kasszáknál.

Ez egy rendkívüli hír, és biztos nagyon sokan élni is fognak a lehetőséggel, de nem szabad elfelejteni, hogy ez csak a 48. hétre szól, tehát november 27-étől december 3-áig, advent első vasárnapjáig.

(Fotó: lidl.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás