promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Yettel óriási bejelentése karácsony előtt, ezt kell tenned, hogy megkaphasd
Borítókép:  Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy hírt közölt a Yettel, igazán izgalmas dolgok várhatnak rád.

A karácsony az ajándékozásról szól, és nagyon sok esetben érdemes megnézni, hogy melyik szolgáltatókkal vagyunk kapcsolatban, hol van előfizetésünk, esetleg milyen szolgáltatásukat vesszük igénybe, hiszen ilyenkor, az év végéhez közeledve akkor és olyan helyeken is kaphatunk meglepetéseket, ahol és amikor bizony nem számítanánk rájuk.

Szóval nagyon érdemes körbenézni, hátha tényleg nagy meglepetés ér minket.

Hamarosan itt a karácsony, de már november elején is minden a karácsonnyal volt tele, sőt, sok boltban Magyarországon már októberben is megjelentek a boltok polcain a karácsony dekorációk. Ám ahogy közeledik tényleg a december 24-től kezdődő ünnep, úgy egyre több szolgáltató részéről is érkeznek az ajándékok, lehet, hogy valamiféle szolgáltatás, vagy promócióval összekötött akció keretében. A Yettel most azt közölte, hogy náluk az applikációban lehet megnézni az ajándékot, és a YouTube-ra is feltettek egy videót, hogy pontosan megmutassák nekünk, hol találjuk meg ezt az ajándékot, amelyet most elérhetünk az alkalmazáson belül tehát.

A cégek, márkák és egyéb szolgáltatást végző vállalatok esetén amúgy szokásos, hogy a karácsonyra külön kampányt indítanak olyan üzenettel, amely belsőséges hangulatot tolmácsol, illetve a szívünkbe próbálja kicsit belelopni a hangulatot. Korábban mi is több cikkben bemutattuk nektek ezeket a kis kampányfilmeket, így akkor is látni tudjátok, ha nem néztek tévét, esetleg a digitális térben is minden oldalról kivéditek, hogy reklámok jelenjenek meg nálatok.

Íme a Yettel nagy bejelentése a meglepetésről, amelyet így érhettek el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás