promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszataszító dolog fogadta a vásárlókat egy budapesti üzletben, háborognak a magyarok a borzalmas látvány miatt
Borítókép:  Profimedia /Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vita alakult ki a budapestiek között, a kutyák üzletbe való beengedéséről van szó. 

Egy Facebook-csoportban kezdett el terjedni a fotó, amely arról tanúskodik, hogy a kutyák beengedése az üzletekbe jó néhány alkalommal bajt okoz. A bejegyzés írója ugyanis egy olyan képet osztott meg, amelyen jól látszik, hogy egy vásárlásra alkalmas helyen kutyagumi található. Teljességgel felháborodott. 

Az állatok beengedése az otthonba és az üzletekbe mindig is megosztotta az embereket, valaki pártolja, valaki teljességgel ellene van. A bejegyzés pedig pontosan ilyen indulatokat váltott ki az emberekből és legfőképpen a fővárosban élőkből, ugyanis az eset Budapesten történt. 

Ez az eredménye annak, hogy az új trend szerint egyre több üzletbe beengedik a kutyákat. És most már egyre többeket látni ilyen helyen póráz nélkül is

- olvasható a bejegyzésben.

A kommentekben tehát mindenféle komment megtalálható, rengeteg ember kifejtette a véleményét, amely vitákat is generált. 

- Mondjuk pont nem a kutya a hibás, hanem az igénytelen tapló gazdája - olvasható egy kommentben a mérges megjegyzés. 

- Én például soha sehol még nem láttam kutyagumit, ahova belehet vinni kutyákat, de még csak hallani sem hallottam ilyen esetről - cáfolt rá egy másik hozzászóló. 

- Előfordulhat, hogy esetleg segítőkutya volt.. Például egy látássérült hogyan szedje fel a kutyája után? Még azt is el tudom képzelni, hogy látták, csak senkinek nem volt kényelmes segíteni.. Csak feltételezés, ettől függetlenül lehet, hogy szimplán nem szedte össze valaki a kutyája után - magyarázta el egy harmadik hozzászóló a bejegyzésben. 

Valóban lehet már találkozni állatbarát boltokkal, külföldön pedig még annál is többel. Sokan tesztelték már az interneten, hogy valójában mennyire tolerálják az üzletek az állatokat. Valaki azonban annyira messzire ment, hogy nem egy kutyát, hanem egy alpakkát vitt be egy boltba. 

Itt látható a róla készült videó: 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás