promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átalakul a budapesti forgalom, decembertől nagy változás áll be
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Decembertől újra járnak majd a fényfűzérrel feldíszített járművek. 

Minden adventi időszakban Budapest teljesen megváltozik és egészen különleges, meghitt városkává alakul át. Az egyik legszebb dolog ilyenkor a fényvillamos, ami idén sem fog elmaradni.

A BKV most közölte, hogy pontosan mikor is indulnak útnak a fényfűzérrel feldíszített járművek és azt is hogy pontosan mire számíthatunk idén. 

A BP150 bemutatja: az adventi és a karácsonyi időszak látványossága, a BKV Fényflottája nem csak a fővárosiaknak, hanem a Budapestre látogatóknak is ünnepi hangulatot teremt! A feldíszített, fényárban úszó járművek december 1-én, napnyugta után gördülnek ki a Hungária kocsiszínből

- olvasható a BKV által létrehozott Facebook-csoportban, amely a Fényflotta indulása nevet viseli.

Idén már fénybuszok is lesznek a magyar fővárosban, hat különböző villamos típus lesz feldíszítve, amelyek folyamatosan fognak majd haladni Budapesten decembertől egészen január 7-ig. Tehát lesz több, mint egy hónapunk, amíg megcsodálhatjuk és utazhatunk a járműveken. 

A Flotta része – továbbra is – többek között az eredeti Fényvillamos, az UV, egy Combino, egy TW6000, egy ICS, egy KVCS-7 és egy T5C5K2. Sőt…! Idén meglepetéssel is készülünk, 2023-ban útjára indulnak a fénybuszok is!

- olvasható szintén a BKV bejegyzésében. 

A magyarok pedig már igazán várták ezt a bejelentést, a közösségi oldalon ugyanis több olyan komment is olvasható, amely arról tanúskodik, hogy a budapestiek teljesen odáig vannak a fényes járművekért.

- Végre, alig vártam - olvasható a kommentek között. 

- A fényfogas talán a leghangulatosabb jármű volt a fényflottában - jegyezte meg egy másik hozzászóló.

- Nehogy lemaradjuk róla - olvasató egy harmadik kommentben. 

A két évvel ezelőtti fénnyel borított járművekről egy videó is készült, amelyben fénytroli, fényvillamos és fényfogas is látható. 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás