promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: elképesztő, milyen számokat húztak ki ezen a héten, aki eltalálta mindet 390 millió forinttal lehet gazdagabb
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a Skandináv Lottó e heti nyerőszámait.

Ha szerda, akkor érkezik a Skandináv Lottó sorsolása, amely a hét egyik legizgalmasabb pillanata. A Skandináv lottó játékban 35 számból kell 7-et kiválasztani. A számok minden héten egy kézi és egy gépi sorsoláson vesznek részt, mindkét sorsoláson 7-7 számot húznak ki. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha a játékosnak az egyik vagy akár mindkét sorsoláson legalább 4 találata van. A főnyereményt az egy sorsoláson elért 7 találat jelenti. Az alapjáték ára egyébként már a Skandináv lottónál is 400 forintra nőtt, így egyáltalán nem mondható olcsónak, de senki se csüggedjen, mert a fődíj összege mostanra elképesztő magasságokba nőtt.

Ez a hét most pedig extrán izgalmasnak bizonyul, hiszen az előző hetekben egyszer sem vitték el a főnyereményt, így most szinte rekordnyereményt vihet haza a szerencsés nyertes a héttalálatossal, már persze ha ezúttal sikerült valakinek eltalálnia az összes kihúzott számot.

Így kezdtünk tehát bele a 46. hét Skandináv lottó sorsolása. A várható főnyeremény ezen a héten nem kevesebb mint 390 millió forint volt, ami valljuk be egy igen impozáns összegnek számít. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp ő legyen az egyik szerencsés nyertes a mostani héten.

Lássuk tehát, hogy a 46. héten milyen nyerőszámokat kellett beikszelnie valakinek ahhoz, hogy ő vigye el a mesés fődíjat. A sorsolást természetesen ezúttal is közjegyzők jelenlétében végezték.

A nyerőszámok pedig emelkedő sorrendben a következők:

Gépi sorsolás: 2, 4, 13, 21, 22, 32, 34, 

Kézi sorsolás: 1, 6, 8, 11, 16, 17, 18

A műsor végén kiderült, hogy ezen a héten volt-e telitalálatos szelvény. 6 találatosból 78 darab született a főnyereményt azonban sajnos ezúttal sem sikerült senkinek elvinnie, a fődíj így a jövő héten már 465 millió forint lesz.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás