promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv Lottó: igazán fura számokat húztak ki, ám így is brutális pénz, óriási nyeremény 315 millió forint kereste gazdáját ezen a héten is, íme a nyerőszámok
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerda legfontosabb számai következnek, íme a Skandináv Lottó nyerőszámai.

Ha szerda, akkor érkezik a Skandináv Lottó sorsolása, amely a hét egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen ebben a játékban egyből két sorsolást is átélhetünk, egy gépit és egy kézit, így pedig duplán izgalmas a sorsolás. Ezen a héten pedig még nagyobb lett a várható főnyeremény, hiszen az előző héten nem vitték el a több mint 200 millió forintos főnyereményt, így emelkedett az a pénz, amit a nyerőszámokért el lehetett vinni november elsején.

Sőt, az elmúlt három héten nem vitték el a főnyeremény, így azóta halmozódik a főnyeremény.

Most várt ránk a 45. hét Skandináv lottó sorsolása. A várható főnyeremény ezen a héten 315 millió forint volt. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.

Lássuk tehát, hogy a 45. héten milyen nyerőszámokat kellett beikszelned ahhoz, hogy milliomos legyél. Nos,  kézi sorsolásnál egymás mellett volt 5 szám is ezen a héten, tehát nagyon sűrűn követték egymást.

Gépi sorsolás: 14, 17, 20, 29, 32, 34, 35

Kézi sorsolás: 11, 20, 21, 22, 23, 24 34

Héttalálatos szelvény ezen a héten nem volt.

Nyeremények:

6 találatos szelvény 47 darab volt, nyereményük egyenként 387 ezer forint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás