promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő telitalálat a hatoslottón: valaki 1 milliárd 870 millióval lett gazdagabb egy pillanat alatt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valaki majdnem kétmilliárd forinttal lett gazdagabb a mai hatoslottó sorsolás után.​

Újra itt a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után  pedig most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. A Hatoslottó játékban 45 számból kell 6-ot kiválasztani, pénznyeremény akkor jár ha legalább 3 találatod van egy mezőn, a főnyereményt pedig a 6 találat jelenti.

A múlt heti sorsoláson egyébként nem volt telitalálatos szelvény, az öttalálatos szelvényekért pedig 425 065 forintot fizettek a múlt héten.  A statisztika szerint 38 ember volt nagyon közel ahhoz, hogy elvigye a hatoslottó álomnyereményét, de mivel nem volt telitalálat, ezért erre a hétre még tovább gyarapodott az összeg.

Az idei év rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Az elmúlt hetekben azonban nem volt telitalálatos szelvény, így most közel rekordnyereményt vihetne haza a szerencsés nyertes, ami nem kevesebb mint 1,87 milliárd forint. Fontos információ, hogy természetesen a hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A  Szerencsejáték Zrt. 45. heti hatoslottó számsorsolását már meg is tartották. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. 

Az e heti nyerőszámok pedig emelkedő számsorrendben a következők:

Nyerőszámok: 2, 9, 15, 26, 38, 43

A sorsolás után kiderült, hogy egy szerencsés embernek sikerült elvinnie a fődíjat, tehát egészen pontosan 1,87 milliárd forinttal lett gazdagabb valaki.  Mivel ezen a héten sikerült valakinek mind a hat számot eltalálnia, a jövő héten 100 millió forint lesz a főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás