promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: ormótlan összeget, 1,755 milliárd forintot vihetett haza az a szerencsés, aki ezeket a nyerőszámokat tette meg
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, íme a nyerőszámok.

Újra itt a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon.

Az öttalálatos szelvényekért közel 640 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 24 ember volt nagyon közel ahhoz, hogy elvigye a hatoslottó álomnyereményét, de mivek nem volt telitalálat, ezért még tovább gyarapodott az összeg.

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 44. heti hatoslottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 755 millió forint. Természetesen a hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, hogy 

Nyerőszámok: 2, 5, 8, 29, 36, 40

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon; 1,870 milliárd forint lesz.

5 találatos szelvény 38 darab, nyereményük egyenként 425.065 forint;

4 találatos szelvény 1646 darab, nyereményük egyenként 9.815 forint;

3 találatos szelvény 28874 darab, nyereményük egyenként 3.075 forint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás