promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali árváltozás a Lidl-ben, erre nem számítottak a vásárlók
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl jelentős árváltozást jelentett be.

Az üzletláncok mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vásárlókat a lehető legkedvezőbb árakkal várják a boltokban. Az ország egyik legnépszerűbb lánca, a Lidl most azonnali árcsökkenést jelentett be.

A vállalat célja ezzel, hogy még inkább letörje az inflációt és a vásárlók számára a lehető legjobb árakat tudják biztosítani. Amellett, hogy folyamatos akciókkal és leértékelt termékkel várnak mindenkit, él náluk az árcsökkentési program, aminek keretében már több, mint 600 termék ára lett olcsóbb január óta.

Most újabb termékek árát szállítják lejjebb: azonnali árcsökkenést jelentettek be a pékáruknál. Méghozzá jelentős mértékű lesz ez az árváltozás, több termék esetében a 15 százalékot is eléri majd szombattól.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője hangsúlyozta, hogy a beszerzési árak csökkenéséből adódó, valamint azon is túlmutató árelőnyük továbbadásával november 11-étől több pékárunál is akár 15 százalék lehet az árkülönbség; ezzel nagy mértékben tudják támogatni a Lidl vásárlóit.

A vezető elmondása szerint a mérsékelt árú termékek között megtalálható lesz a valódi kovásszal készülő nosztalgia vekni, a burgonyás rozsos és tökmagos kenyér, továbbá a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő túrós táska és a vajas fonott kalács. Ráadásul a speciális étrendet követők is megtalálhatják számukra a legmegfelelőbbet, többek között a szénhidrátcsökkentett vekni és a szénhidrátcsökkentett bagett is olcsóbb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás