promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie jelenléte megbénítja a budapesti közlekedést a hétvégén, ezt a környéket érdemes teljesen elkerülni
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő több hónapot tölt Budapesten, sokszor összefuthatunk vele ezekben a hetekben, aminek nem mindig fogunk örülni.

Angelina Jolie legutóbbi magyarországi látogatása óta már 13 év telt el, de most ismét hazánkban forgat a gyönyörű hollywoodi sztár. Angelina Jolie a híres operaénekesnő, Maria Callas bőrébe bújik majd Pablo Larraín rendező készülő filmjében, amit részben Magyarországon forgatnak.

Angelina Jolie már el is kezdte a ráhangolódást a szerepre, tegnap az Operaházban tűnt fel, ahol Verdi Rekviemjét volt szerencséje végignézni. Az operaigazgató Ókovács Szilveszter Facebook oldalán osztott meg pár fotót az előadásról, amiken úgy tűnik Angelina Jolie igencsak elérzékenyült.

Ma még büszkén húzhatjuk ki a mellkasunkat, hogy egy olyan híres sztár, mint Angelina Jolie ilyen maradandó élményeket gyűjt a fővárosban, de holnap már könnyen lehet, hogy fordul a kocka, és inkább bosszúság fog el a színésznő jelenléte miatt, ha nem értesülünk róla időben, hogy milyen részeket érdemes elkerülni Budapesten.

Angelina Jolie ugyanis nem csak azért érkezett Magyarországra, hogy elmerüljön Budapest vonzó bugyraiba, hanem forgatnia is kell, és a hétvégén bizony ismét forgatás lesz, ami a budapesti közlekedésre is hatással van. Valójában nem olyan nagy meglepetés, hogy az Operaház környékét fogják lezárni, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményéből pedig kiderül, hogy

szombaton 6:00 és 17:30 között lezárják az Andrássy utat

a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között.

A lezárás a környéki járatokat is érinti, a 105-ös és a 210B autóbuszok a forgatás ideje alatt mindkét irányba módosított útvonalon haladnak, és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhely helyett a Szent István-bazilikánál állnak meg. A módosított útvonal azt takarja, hogy az egyik irányba a Gyöngyüsu utca felé, a 70-es troli megállójánál, míg a másik irányban az Andrássy úti megállóban áll csak meg a busz.

Angelina Jolie munkanapja az 1-es metrót is érinti, a forgatás alatt a metró egyik irányban sem áll meg az Operánál, tehát tömegközlekedéssel igyekszik a környékre, annak most kicsit többet kell majd sétálnia.

[[c4]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás