promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: igazán meglepő számokat húztak ki, három szám is egymás mellett
Borítókép:  MediaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasárnap este ez volt Magyarországon a hat legfontosabb szám több százezer magyar számára.

Ismét eljött a vasárnap, hogy a tegnapi Ötöslottó sorsolás után most kihúzták a vasárnap legfontosabb számait, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak Magyarországon. Rengeteg pénz találhatott gazdára ezen a héten is, ha Fortuna ott volt valakivel.

Az öttalálatos szelvényekért több mint 502 ezer forintot fizettek a múlt héten. A statisztika szerint 31 ember lehetett nagyon szomorú, mivel egyetlen számmal maradtak le arról, hogy friss milliomosok legyenek. Ez pedig nagy szomorúság

Idén a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

Túl vagyunk tehát a Szerencsejáték Zrt. 43. heti hatos lottó számsorsolásán, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 530 millió forint. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket vasárnap délután fél háromig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most találjanak be a számai. Lássuk, hogy milyen számokat húztak ki ezen a héten:

Nyerőszámok: 1, 5, 28, 42, 43, 44

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás