promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek a dízelesek, bosszankodhatnak a benzinesek - bejelentették az új üzemanyagárakat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik üzemanyagfajta drágul, a másik tovább csökken.

Mind ez idáig kedvezően alakult az októberi hónap az üzemanyagárak-változása szempontjából. A benzin átlagára még mindig 603 forint, a gázolajé pedig 650 forint. Most egy időre távolabb kerültünk a régóta repesgetett 700 forintos szinttől, de ki tudja, hogy ez meddig marad így.

Mivel október 23-a most hétfőre esett, ezért a hét elején nem volt bejelentés arra vonatkozóan, hogy szerdától mennyibe fognak kerülni az üzemanyagok; tehát most még mindig azok az árak érvényesek a benzinkutakon, amiket előző héten jelentettek be.

Október 25-én, szerdán viszont a megszokott időben közölték, hogy milyen változások lesznek péntektől a hazai töltőállomásokon, és azt mondhatjuk, hogy míg az egyik oldal örömködhet, addig a másik bosszankodhat.

A holtankoljak.hu ugyanis azt közölte, hogy október utolsó péntekén a benzinkutakon várhatóan változni fognak az árak. A mai bejelentés alapján a benzin ára várhatóan 5 forinttal emelkedik majd, míg a gázolajért bruttó 3 forinttal kell majd kevesebbet fizetni. Ezt figyelembe véve az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak október végén: 

95-ös benzin: 608 Ft/liter

Gázolaj: 647 Ft/liter.

Vagyis a benzinesek árcsökkenése eddig tartott, sajnos nem vált valóra az autótulajdonosok vágya, miszerint lecsökkenjen 600 forint alá. A dízelesek azonban még mindig reménykedhethek. Hogy aztán mi várható a folytatásban, azt nem tudni, a következő árváltozás-bejelentés október 30-án, hétfőn lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás