promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: egészen elképesztő összeget,  7,6milliárd forintot vihetett el valaki a 43. héten - Ezek voltak a nyerőszámok
Borítókép:  promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs még egy olyan népszerű számsorsjáték Európában, mint az Eurojackpot. Hétről hétre felfoghatatlan mennyiségű forintmennyiség várja, hogy végre valaki hazavigye, ráadásul most már hetente két alkalommal is. Akik tehát a mai napon nem járnak sikerrel, azok pénteken is izgatottan várhatják majd, hogy sikerült-e jól megtippelniük a szerencsés nyerőszámokat. A verseny nagyon nagy, a játékot ugyanis európaszerte több millióan játszák, ennek is köszönhető ez az óriási összeg.

Most kedden ismét sor került a sorsolásra, újra izgatottan várjuk, hogy vajon ezen a héten lesz-e olyan ember, aki elviszi a főnyereményt, ez ugyanis a múlt héten senkinek sem sikerült. De talán majd most. Ki tudja, lehet hogy éppen Magyarországon találta el valaki a megfelelő számokat, ami azt jelenti, hogy semmivel sincs kevesebb esélyünk, mint bármilyen másik ország népének. 2023-ben a 43. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását.

A főnyeremény most 7,6 milliárd forint volt.

Így pedig nem csoda, hogy rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, könnyen előfordulhat, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy már soha többé nem kell aggódnia az anyagiak miatt. Szinte felfoghatatlan, hogy mennyi forintot nyer az aki ezeket a számokat ikszelte be. Annak teljesen megváltozik az élete..

 

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Ez azt jelenti, hogy a nyerési esély nem több, mint 1:139.838.160. Ez nagyon nagyon kicsi, de a nyeremény annál nagyobb. Ezúttal talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Ez bármikor előfordulhat, semmi sincs kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. október 24-én:

A-mező: 5, 14, 35, 40, 47

B-mező: 1, 3

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás