promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kétszeres áremelést jelentett be az egyik banki szolgáltató, erről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profilmedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

November 1-től jön a változás.​

A Revolut ingyenesen használható személyi számlája egyre népszerűbb Magyarországon is, mivel az applikáció nagyon gyors és egyszerű utalást tesz lehetővé a felhasználók számára, és még bankot sem kell váltani hozza.

Egyre többen használják a Relovutot tőzsdézésre és pénzváltásra is.

A Standard mellett természetesen a Revolutnál is léteznek alapdíjas szolgáltatások, amik számos extrával rendelkeznek (Plus, Premium, Metal, Ultra). Az áremelés most a Standard és Plus csomagokra vonatkozik, de csak 350.000 Ft méltányos használati limit felett. Tehát ez alatt az összeg alatt minden változatlan marad, fölötte azonban drágább lesz a tranzakciós díj.

Mi az a Revolut? A Revolut úgynevezett neonbank, ami a pénzügyi szektor egy olyan új generációját képviseli, ami csak digitális és mobilbanki szolgáltatásokat nyújt. Ezek a pénzintézetek szinte teljes mértékben online működnek, így fizikai bankfiókok hiányában a folyamatok gyorsabbak és hatékonyabbak lehetnek. Sokan elővigyázatosságból mégsem használják ezeket a szolgáltatásokat, a virtuális jellegük miatt nem tartják elég megbízhatónak.

November 1-től változnak a pénzváltásra érvényes díjak.

A pénzváltásra vonatkozó méltányos használati díj a kétszeresére nő a legtöbb lakossági csomag esetében. Ez azt jelenti, hogy

0,5 százalékról 1 százalékra emelkedik a méltányos használati díj.

Fontos, hogy ez a változás nem vonatkozik mindenkire, ahogy már fentebb is írtuk, a Standard és a Plus ügyfelek esetében a díjak változatlanok maradnak a havi 350 000 Ft‑os méltányos használati limitig. Minden további pénzváltásra 1 százalékos méltányos használati díj érvényes. A Prémium, Metal és Ultra csomagok esetén nincs ilyen limit, ahogyan méltányos használati díj sincs. Részletesebb tájékoztatás a Revolut honlapján érhető el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás