promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Rendkívüli közleményt adtak ki a változásról
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OTP fontos tájékoztatást adott ki.

Az OTP Bank ügyfelei közül is csak kevesen tudják, hogy van egy olyan felületük, ahol mindig megosztják, hogy mikor lesznek bankszünnapok, de a fontos fejlesztésekkel járó szolgáltatás változásokat is itt tüntetik fel. Ez egy igen jó oldal, amit jó ha megjegyeznek az OTP-s ügyfelek, mert tényleg nagyon sok hasznos információ és tájékoztatás kerül fel ide.

Most október 22-ére is fontos közleményt adtak ki, amiben azt írják, hogy

fejlesztési okokból 2023. október 22-én hajnali 04.00-tól 24.00 óráig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető.

Az OTP Bank továbbá tudatta az ügyfelekkel, hogy ezen a vasárnap az internetbankban és a mobilbankban nem lesz lehetőség Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatás igénybevételére, valamint a hitelszámlaegyenlegek az internetbankban és a mobilbankban csak a rendszer nyitását követően lesznek elérhetők.

Viszont már most érdemes tudni arról a bankszünnapról is, ami október 29-én, vagyis vasárnaphoz számítva egy hét múlva esedékes. A bank közlése szerint aznap hajnali 2:00-tól 2:45-ig az internetbank, a mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető.

Az OTP oldalán további részleteket olvashattok, ugyanakkor itt tudtok majd a jövőben arról is tájékozódni, hogy milyen digitális fejlesztésekhez kötődő szolgáltatás változások lesznek majd novemberben is. Ez egyelőre nincs még fent, de az oldal folyamatosan frissül, szóval érdemes gyakrabban ránézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás