promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fellélegezhetnek a magyar autósok, jó hír jött a benzinkutakról
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megnyugtató bejelentés jött a hazai üzemanyagárakról.

Miután október első felében jelentősen lementek az üzemanyagárak Magyarországon, nem történt változás a benzinkutakon. Ha valaki most tankoláson gondolkodik, nyugodtan elmehet bármelyik töltőállomásra, mert a benzin átlagára most 603 forint, a gázolajé pedig 650 forint.

Október 18-án, szerdán nem történik sem drágulás, sem árcsökkenés, változatlan marad minden, de most kiderült, hogy mi várható a hétvégén.

A holtankoljak.hu szerda délelőtt közölte, hogy október 20-án, a háromnapos hosszú hétvége előtt mire számíthatunk a magyarországi benzinkutakon.

Jó hír, hogy péntektől sem változnak a hazai üzemanyagárak, így a már jól megszokott átlag árakon tankolhatunk a kutakon a hét második felében is: 

95-ös benzin: 603 Ft/liter

Gázolaj: 650 Ft/liter.

Azt nem tudni egyelőre, hogy a hosszú hétvége után mi várható, még a múlt héten is amiatt aggódtak sokan, hogy a jelentős árcsökkenés után ezen a héten ismét fdrágulni fognak az üzemanyagok, de nem így történt. Lehet, hogy ez az árszint még a következő héten, október utolsó hetében is kitart, és csak novemberben várható majd valamiféle változás.

Még mindig azt rebesgetik az elemzők, hogy 2024 elején 700 forint is lehet a benzinár, de egyelőre a benzin közelebb van a 600 forinthoz, mint a 700-hoz. Bizonyára sokan örülnének annak is, ha az év végén esetleg 5-tel kezdődne az üzemanyag literára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás