promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt., rengeteg játékost érint
Borítókép:  YouTube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., alig maradt pár napunk.

Fontos változás előtt állnak a hazai szerencsejátékosok, amire a Szerencsejáték Zrt. hívta fel a figyelmet. Persze most nem a lottók körül lesz megújulás vagy módosulás, hanem az idén 10 éves online sportfogadási oldalnál, a tippmixpro.hu-nál.

Mindenki, aki online fiókkal rendelkezik a szerencsejatek.hu-n, illetve a már említett tippmixpro.hu-n, ezentúl külön felhasználói profillal fognak rendelkezni; ez pedig azt jelenti, hogy így külön egyenlegük is lesz. Arról, hogy mi legyen a jelenleg rendelkezésre álló, még összevont egyenlegükkel - vagyis, hogy milyen módon legyen felosztva -, még szabadon dönthetnek, de az idő egyre vészesen fogy, ugyanis október 16-án éjfélkor lejár a határidő.

Persze ha valaki tanácstalanul állna neki a dolognak, a nemzeti lottótársaság segítségképpen - figyelembevéve a játékosi szokásokat - előre megajánlott egy felosztási arányt is.

Az érintett játékosokat a Szerencsejáték Zrt. a felhasználói fiókjukon keresztül, valamint e-mailben is részletesen tájékoztatja a szükséges teendőkről. Mindenki, akit érint a változás, IDE kattintva tájékozódhat az egyenleg felosztásának módjáról, illetve a kapcsolódó információkról.

Akik már nem emlékeznének arra, hogy miért történik ez a változás: a Szerencsejáték Zrt. még idén januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a jövőben a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja. A több hónapos fejlesztésnek köszönhetően most megújul a tippmixpro.hu online sportfogadási oldal, ami így számos új funkcióval és kibővült sportfogadási kínálattal várja majd a fogadások szerelmeseit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás