promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan olcsó lesz az üzemanyag Magyarországon, megrohamozhatják a benzinkutakat
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jelentősen visszaesik az üzemanyag ára Magyarországon.

Sokan számítottak arra, hogy folytatódik majd a mostanában tapasztalt ármérséklődés a hazai üzemanyagárakat illetően, de ilyen mértékű változásra senki sem számított. Eddig csak a benzinnél láthattunk visszaesést, a gázolaj 680 forint környékén ragadt meg, de ezen a héten végre megtörik a jég.

Nem is, hogy megtörik, mondhatni már-már be is szakad, ugyanis nem egy, hanem rögtön kétszámjegyű olcsóbbodás lesz mindkét üzemanyagfajtánál.

A holtankoljak.hu hétfő délelőtt közölte a hírt, aminek minden bizonnyal mindenki örülni fog, és nem kizárt, hogy emiatt a legtöbb autós - ha megteheti - vár szerdáig a tankolással. A portál ugyanis tudatta, hogy október 11-én bruttó 20 forinttal csökken a beszerzési ár mind a benzin, mind a gázolaj esetében, ami várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd. A változást követően a következő átlagárakkal számolhatunk szerdától: 

95-ös benzin: 610 Ft/liter

Gázolaj: 660 Ft/liter.

Ez valóban örömteli hír, de azt nem tudni, hogy pénteken még lejjebb mehetnek-e az árak, vagy ez most egy akkora zuhanás, hogy itt meg is fog állni, és innentől ismét csak felfelé fog menni. Bízzunk benne, hogy legalább a benzinnél vissza tud kúszni 600 forint alá, de a gázolajnál vajmi kevés az esélye, hogy ilyen mértékben csökkenni fog az ár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás