promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt az OTP, váratlanul érhet, pedig ma kezdődik egy része
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy erről tudj.

Van az OTP Bank-nak egy felülete, ahol mindig fontos információk birtokába juthattok, hiszen itt mindig frissen megtaláljátok, hogy mikor jönnek a bankszünnapok is, illetve fontos fejlesztésekkel együtt járó szolgáltatás változások is.

Október 6-8. közöttre vonatkozóan írják az OTP oldalán:

  • Közlik, hogy fejlesztési okokból 2023. október 6-án 23:00 óra és október 8-án 23:59 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók nem lesznek elérhetőek.

Azt is megjegyzik, hogy 2023. október 6. és 2023. október 9-10. időpontokra és időintervallumokra vonatkozóan:

  • Fejlesztési okokból 2023. október 6-án 14:00-tól 24.00-ig, valamint 2023. október 9-én 0.00-tól október 10-én 8:00-ig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető. Az alábbi szolgáltatásokban lesznek változások:
    • Fogyasztási hitelek igénylése esetén a folyósítás a rendszer nyitását követően történhet meg legkorábban.
    • 2023. október 10-i napra ütemezik át az október 9-i törlesztési napot lakossági hitelek esetén egyaránt.
    • A hitelszámlaegyenlegek az internetbankban és a mobilbankban a rendszer nyitását követően lesznek elérhetők.
    • Lakossági hitel szerződésmódosítással járó funkciók az október 9-i napon nem lesznek elérhetők (pl. elő- és végtörlesztés, számlazárás, prolongáció stb.)
    • A hitelszámlára érkező csoportos beszedési megbízások a karbantartás ideje alatt nem teljesülnek. Legkorábban 2023. október 10. 8.00-tól teljesülhetnek újra, ha azt a beszedési megbízást indító fél a karbantartás után kezdeményezi. 
  • Az érintett termékek köre: ingatlanhitelek (támogatott és piaci lakáshitelek, jelzálog-típusú hitelek), munkáltatói hitelek, személyi kölcsönök, Babaváró kölcsön, hitelkártyák és Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatások, lombard hitelek, Folyószámlahitel Instant Kölcsön.

További részletek és a további időpontok az OTP oldalán elérhetők, ahol már előre lehet tájékozódni azzal kapcsolatban is, hogy milyen digitális fejlesztésekhez kötődő szolgáltatás változások lesznek majd még október legvégén. Az oldal amúgy folyamatosan frissül, így mindig tudtok tájékozódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás