promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: 10 milliárd forint üthette a markát annak, aki eltalálta az eheti nyerőszámokat
Borítókép:  promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a kedd legfontosabb nyerőszámai. A főnyeremény több mint 10 milliárd forint volt ezen a héten.​

Az Eurojackpot nem véletlenül az egyik legkedveltebb szerencsejáték egész Európában, mivel sok-sok millió euró üti a amrkát annak, aki játszik rajta, ez pedig forintban átszámolva már milliárdos tétel. A játék annyira népszerű, hogy immár hetente két alkalommal is megrendezik a sorsolást, kedden és pénteken. Mivel a játékot nem csak Magyarországon, hanem az egész kontinensen játszák, nem csak a nyeremény elképesztően nagy, hanem az esély is arra, hogy valaki megnyerje a főnyereményt.

A főnyeremény hazavitelére egészen pontosan 1 a 140 millióhoz. Ez azért érzékelteti a dolog nehézségét, de a szerencse már csak ilyen, épp erre apellál mindenki. Miért ne süthetne egyszer rám is a szerencse mosolya? Most kedden újra sor került a sorsolásra, nagy reményekkel követi mindenki, milyen számokat dob a gép, hátha ezúttal Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő, ép ésszel alig felfogható főnyereményt.

A főnyeremény ezen a héten 10.5 milliárd forint, tehát 27 millió euró.

2023-ban a 40. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását. A főnyeremény táhát már több, mitn 10 milliárd forint. Ezúttal is rengetegen indították  játékba a kedvenc szelvényeiket, bízva abban, hogy a feltételezett nyerőszámokkal elvihetik a főnyereményt. Holnap valaki már milliárdosként ébredhet, ha elég szerencsés. Megváltozhat az egész élete.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva, bármikor megeshet. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. szeptember 29-én:

A-mező: 13, 28, 29, 31, 47

B-mező: 8, 9

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás