promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Háborognak a DIGI előfizetői, sok helyen internet nélkül maradtak
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A DIGI előfizetői nagyon nem örülnek a szolgáltató közleményének.

A DIGI arra hívja fel az ügyfelek figyelmét, hogy számos helyen internet kiesést tapasztalhatnak az előfizetők, de már dolgoznak a hiba elhárításán. Pontosabban fogalmazva folyamatban van a hiba elhárítása. Az internetszolgáltató türelmet kért az ügyfelektől, amíg dolgoznak az internet kiesés helyreállításán, a facebookon közzétett közleményre azonban sokan rosszallásuknak adtak hangot, amiért már megint akadozik a szolgáltatás. Hasonló kimaradásokat észlel több ügyfél is, mióta a DIGI a Vodafone hálózatát használja.

A mobil hálózat is kuka, pedig az a Vodafone tornyain fut.

Hajdú Biharba napi szinten ez van. Mobil is a wifi térerő is hiányos, gyenge ... mondjuk csak azóta mióta a voda adja a hálózatot. Semmire való. Bármi amit leakarok tölteni még régen egy pillanat volt az most egy félóra.. Hamarosan váltás következik másik szolgáltatóra..

A mostani internetkiesés a következő településeket érinti:

Anarcs, Balassagyarmat, Dáka, Drégelypalánk, Érsekvadkert, Heves, Mezőlak, Nagyoroszi, Pápa, Vaszar, Budapest XIII. kerület, Százhalombatta.
Ugyanakkor van aki hozzáteszi, hogy nincs internet Oroszlányon és a XIV. kerületben se, Csepelen is rendszeresek a kimaradások.

Az egyik kommentelő nagyon furcsának tartja a kimaradást, már-már kínjában nyomja a mosolygós szmájlikat, bár mi ezeket most kihúztuk az idézetből:

Nekem félévente van kikapcsolva a gépem… Most reggel benyomtam a monitort a biosba “ébredt a gép” Rendszer SSD a habokba… Fel se ismerte. Gyors újraindítás eseménynapló. Elvették a powert a gép alól… Aztán jött a meglepetés, hogy internet sincs. Csak remélni tudom, hogy mentettem a távoli szerveren a fájlokat módosítás után és nem csak kinyomtam a a monitort ahogy szoktam.

Az internetkiesés számos lehetséges okra vezethető vissza, és gyakran több tényező is együtt játszik szerepet a probléma kialakulásában. Lehet szolgáltatói hiba, hardverprobléma, túlterhelés, időjárás, a szolgáltató túlzott leterheltsége, egyéb helyi interferenciák, vagy akár szolgáltatói karbantartás, tervezett leállás, de az utóbbit most kizárhatjuk, mivel a DIGI közleményében nem jelölt meg ilyesmit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás