promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: a toplistás gazdagok közt a helyed az 5 ezer millió forintos főnyereménnyel, de vajon jól ikszeltél hozzá?
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot várható főnyereményéért, ami most 5 milliárd forint.

Valakinek anno a 38. héten kedden alaposan megváltozott az élete, mivel elvitte az Eurojackpot főnyereményét. Ezzel 65 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Az Eurojackpoton pénteken már nem volt telitalálatos szelvény.

Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 82 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 39. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény tehát 5 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel. Ezzel már előkelő helyen szerepelnénk a dúsgazdagok toplistáján is hazánkban.

Múlt héten egy darab 5+1 találatos szelvény volt, amivel egy szerencsés több mint 1 millió 584 ezer eurót vihettek haza.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. szeptember 26-án:

A mező:23, 24, 38, 42, 44

B mező: 1, 10

Borítókép:  Promotions
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás