promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: háromezer millió forintot vitt el valaki a 38. héten a legjobban várt sorsoláson pénteken? Íme a nyerőszámok, most kiderülhet az igazság
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A péntek este legfontosabb hét száma következik.

Az Eurojackpot az egyik legkedveltebb számsorsjáték Európában, milliárdok találhatnak gazdára hétről-hétre, és immár minden héten kétszer is megrendezik a sorsolást. Most pénteken újra sorra került a számhúzás a keddi sorsolás után, újra nagy reményekkel indulhattak játékba a magyarok, hátha Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő nagyságú főnyereményt, amely a mai nap is nagyon sok pénzt jelentett, 3,8 milliárd forintról volt szó a sorsoláson.

Felfoghatatlan mennyiségű forintmennyiség várt tehát gazdára, és akár egy magyar is elvihette a főnyereményt.

2023-ben a 38. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását. A főnyeremény most felülmúlta a 3 milliárd forintot is. Így pedig nem csoda, hogy rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, így megeshet, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy bizony milliárdos lett. Nagyon sok milliárdot nyert forintban, és megváltozhat az egész élete.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára, valakinek pedig azonnal megváltozhatott az élete is. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Friss számok.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. szeptember 22-én:

A-mező: 14, 24, 31, 44, 45

B-mező: 7, 11

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás