promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban Árpa Attila luxusbirtokát árulják több milliárd forintért? Itt a válasz
Borítókép:  Profimedia/IllusztrációF
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Furcsa ingatlanhirdetés található meg az interneten és sokakat érdekel mi vele a helyzet pontosan.

Az egyik lap vette észre, hogy árulják azt a luxuingatlant, amibe Árpa Attila (több másik emberrel együtt) tengette a mindennapjait. Az ingatlant bárki megvásárolhatja aki rendelkezik kicsivel több mint két milliárd forinttal és erre szeretné elkölteni.

Mit kap az ember ennyi pénzért? Merülhet fel jogosan a kérdés.

Először is biztonságot, mert hihetetlen rendszer védi a házat akár a kíváncsi szempároktól, akár a rosszabn sántikáló emberektől.

A hatalmas palotához jár egy saját sziget, amelyen egy kisebb, ám nem kevésbé impozáns nyaraló is áll. A ház alapterülete 1440 négyzetméter, 5 hálószoba és 6 fürdőszoba található benne.

Természetesen rendelkezik az ilyen épületekre jellemző elmaradhatatlan, hatalmas medencével, saját otthonunkban élvezhetjük a moziszoba által nyújtott kényelmet, de egy méretes jacuzziban is elfelejthetjük a ránk nehezedő napi fáradalmakat.

Vannak dolgozószobák, hiszen valamiből ki kell termelni a rezsit (ez önmagában hatalmas összeg egy ilyen ingatlan esetében), valamint a ruháink tárolása miatt sem kell aggódni, hiszen több gardróbszoba is a rendelkezésünkre áll.

Ezen kívül pedig ha a moziszobás kikapcsolódás után még nem fáradtunk volna el eléggé, akkor az épület saját wellness részlegébe is lehetőségünk van elvonulni.

A videóban még rengeteg érdekességet megtudhattok a házról, nagyjából a luxus szolgáltatások és csodás technikai kivitelezéseknek a felét sikerült leírnom a cikkbe. Itt megtekinthetitek a meseszerű ingatlant, ebben pedig elhangzik az ominózus fenti kérdés.

Ez itt az Árpa Attila birtoka?

Posted by Kovács Kornél Ingatlanpáholy on Saturday, September 9, 2023

A válasz pedig: nem, ez nem Árpa Attila otthona, csupán a Nagy Ő adásaira bérelte ki a tv2 stábja.

Az, hogy a vételárat befolyásolja-e, hogy az ingatlan szerepelt a televízióban nem lehet egyértelműen megmondani, valószínűleg van aki erre előnyként, valaki pedig hátrányként tekint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás