promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő győztese Mikulásnak vetkőzött, és azt is elárulta, együtt van-e még Árpa Attilával
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon meglepetést okoz a szerelmespár?

Nomen est omen, vagyis a név kötelez, mondták a régi rómaiak, és ez feltétlenül igaz lehet Nyergesi Tímeára is, aki lovászként és lóimádóként jutott be A Nagy Ő műsorába. És ha már ott volt, akkor meg is nyerte, pedig – hogy folytassuk a hasonlatsort – sötét lónak számított a mezőnyben.

Timi egyébként visszafogott, komoly, de érzéki nőként akarta megmutatni magát a párkereső realityben, és ezzel a húzással el is nyerte Árpa Attila szívét. A kapcsolat további sorsáról sokáig nem lehetett semmit sem tudni, ám a Tények Plusz december 8-i páros interjújából végre minden kiderült.

„Úgy fogalmaznék, hogy ez a műsor nekünk egy kaland volt, egy romantikus mese, és igenis voltak igazi érzelmek is ebben a folyamatban… De aztán nemcsak a műsor ért véget Toszkánában, hanem ez a romantikus mese is, mint egy happy end”

– fogalmazott profin az alkalmi szerelmespár férfi tagja. Árpa és Timi nincsenek ugyan napi kapcsolatban, de nem váltak el haraggal, sőt a nő egyszer még a színházban is megnézte a sármos színészt – igaz, a darab végén az öltözőjébe már nem ment be.

Ha végiggörgetjük Timi Instagram-oldalát, akkor merőben más képet alakíthatunk ki róla, mint A Nagy Ő alapján. Igazán dögös, bevállalós, vagyis ebből a szempontból elvileg illett volna Árpához. Hogy mi nem működött közöttük, azt nem árulták el.

A szőke szépség legaktuálisabb témájú Insta-fotója talán az a (tavaly ilyenkor készült) kép, amelyen Mikulásnak öltözött – pontosabban, inkább vetkőzött. A vörös selyem alól simán kikandikál a melle, így válogathatunk, hogy azon, vagy a combjain, vagy az érzéki vörös ajkain nyugtatjuk-e a tekintetünket.

A beszélgetés ITT tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás