promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt, régóta vártak erre a magyarok
Borítókép:  Index - Marjai János / 24.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. nagy bejelentést tett: ingyenes lesz.

Magyarországon rengeteg fajta lottót tudunk játszani, amik közül a legnépszerűbb az Ötöslottó, a Hatoslottó, illetve az Eurojackpot. Hazánkban több millióan teszik meg kedvenc nyerőszámaikat minden héten, de a lottózók minden évben kiemelt figyelmet fordítanak a szeptemberi időszakra. Nem csoda, hiszen mindig ilyenkor várható a Szerencsejáték Zrt. nagy bejelentése, és ez természetesen idén sem maradhatott el.

Már hagyománynak számít a szeptemberi Szuperkoncert, amit tavaly az Ötöslottó 65. születésnapja alkalmából rendeztek meg a Puskás Aréna Szoborparkban - ezen mintegy 50 ezren vettek részt, és nagyjából 60 ezren online nézték a fellépéseket. A szervezők idén is több tízezer emberre számítanak az Eurojackpot nevét viselő eseményen, amelyre exkluzív színpadtechnikával és rendhagyó pirotechnikai show-val is készülnek.

Akár csak 2022-ben, idén is a legismertebb magyar előadók közül lépnek fel néhányan a Szuperkoncerten.

Az estét DR BRS és vendégei nyitják meg 17:30-kor. A népszerű dj-producer fellépőtársaival az elmúlt évek slágerlistáinak meghatározó dalait hozza el, ráadásul eddig még sosem látott és hallott, élőzenekaros formációban áll a színpadra

18:30-tól a több százmilliós megtekintésű videóklippel és dallal büszkélkedhető, többszörös arany- és platinalemezes, valamint Fonogram-díjas ByeAlex és a Slepp folytatja az előadók sorát, majd 20:00-tól Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz áll színpadra, ahová Marsalkó Dávid és Járai Márk vezetésével a zenekar nem csak az elmúlt évek legjobb dalait hozza el, hanem különleges látványvilággal is készül.


Az idei Szuperkoncerttel a résztvevők ismét egy jó ügyet támogathatnak, a nemzeti lottótársaság ugyanis a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget idén is 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely az így összegyűlt támogatást, a többi közt a hátrányos helyzetű családok felzárkóztatására is fordítja.

Aki esetleg vonattal, vagy autóbusszal érkezne a koncertre, azok idén is féláron vehetik majd igénybe a MÁV, a GYSEV, illetve a Volánbusz szolgáltatásait - az 50 százalékos kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

További fontos információ a rendezvénnyel kapcsolatban, hogy a fogyatékossággal élők is a legjobb helyről élvezhetik a koncerteket, ugyanis a színpad közvetlen közelében egy akadálymentes lelátót alakítanak ki, ami egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthető majd meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás