promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárd forintos bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt, azonnal tudni akarod, miről van szó
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy hírt közölt a nemzeti lottótársaság, a Szerencsejáték Zrt.

Ahogy közeledik a hétvége, úgy kezd Magyarországon úrrá lenni a lottóláz, hiszen közelednek a legnagyobb nyereményeket tartógató számsorsjátékok, így kedd után pénteken az Eurojackpot, majd szombaton az Ötöslottó, vasárnap pedig a Hatoslottó. Ám pár nappal ezelőtt fontos hír érkezett a sorsjegykedvelőknek is, de lehet, hogy még sokakhoz nem jutott el a hír a nagy újításról.

Hogy pontosan mi?

A Szerencsejáték Zrt. olyan hírt közölt, amelynek valószínűleg nagyon sokan örülni fognak, hiszen bővül a vállalat sorsjegykínálata, így pedig újdonsággal rukkoltak elő a sorsjegykedvelők nagy örömére. A Milliomos Klub már a megjelenésében is tükrözi azt, hogy rendhagyó sorsjegyről van szó, ráadásul rendhagyó módon két darab 85 millió forintos fődíjjal, összesen pedig 5,175 milliárd forintnyi nyereménnyel várja a szerencsevadászokat - mint azt olvashatjuk is a vállalat közleményéből.

Formabontó módon most több mint 300 darab milliós nyereményt vihetnek majd haza a szerencsések, és ami a legfontosabb, hogy köztük 45, egyenként 5 millió forintos és 265 darab egy millió forintos nyereményt. Mint a közleményből kiderül, a Milliomos Klubbal akár kétszer 85 millió forint is megnyerhető, a játék által kínált össznyeremény értéke pedig több mint 5 milliárd forint.

Az öt alapjáték mellett egy bónuszjáték is helyet kapott a sorsjegyen.

A sorsjegy már pár napja elérhető a lottózókban, hiszen szeptember elsejétől vásárolható meg, akik pedig szeretnének szerencsét próbálni, azok 2500 forintért juthatnak majd hozzá a sorsjegyhez. A játék részleteiről a Szerencsejáték oldalán láthattok bővebb leírsát, és itt csodálhatjátok meg a sorsjegyet is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás