promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vodafone gigászi változást jelentett be, ezzel lehet a Telekom ügyfeleit is átcsábítják
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vodafone továbbra is Magyarország második legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, és nagyon rajta vannak, hogy újításokat vessenek be.

A 4iG Nyrt. idén januárban vette meg a Vodafone Magyarországot, és azóta dolgozik azon, hogy átalakítsa a távközlési szolgáltatót. Ugyebár már az is eldőlt, hogy a Vodafone új neve ONE lesz.

A ONE bevezetéséért Mohamed El Sayad felel, aki a 4iG csoport szintű kereskedelmi stratégiai igazgatója lett. A Vodafone Magyarország vezérigazgatója közben Bányai Tamás lett, aki korábban a Vodafone nemzetközi rendszereiről történő leválását irányította.

Az új név bevezetésének pontos időpontja még nem ismert, de a 4iG Nyrt. közleménye szerint 2024-ben készül rá.

Közben a Vodafone már belekezdett a változtatásokban, amikkel még lehet a gigászi Telekomtól is át fognak tudni csábítani ügyfeleket.

A cég friss közleményben jelentette be, hogy megújul a Vodafone felöltőkártyás díjcsomagja. A legfontosabb változás, hogy szeptember 15-től a Vodafone Magyarország – a jogszabályban előírt feltételek mentén – mindenki számára díjmentesen biztosítja a hozzáférés lehetőségét az alapszintű telekommunikációs szolgáltatáshoz: a kártya ugyanis feltöltés nélkül, az éves adategyeztetést elvégezve is érvényes marad. Emellett a szolgáltató díjmentes opciókat is biztosít – a hétfőnként 12:00 és 13:00 között életbe lépő, díjmentes 60 percet, illetve a szintén díjmentes havi 100 MB adatot –, így az ügyfelek nem csak hívásfogadásra tudják használni a feltöltőkártyás szolgáltatásuk.

Lehet így akár a Telekomtól is át tudnak csábítani ügyfeleket, mert ott a feltöltőkártyások nem tudják használni a telefonszámukat, ha nem tesznek rá pénz egy idő után, vagyis hívást sem tudnak fogadni.

A TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel.

A korábbiakhoz képest változik tehát a TUTI Hétfő nevű opció igénybevételének feltétele: a kedvezményhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást, a díjmentes időszak minden hétfőn 12:00 és 13:00 óra között automatikusan elérhetővé válik a TUTI100+ ügyfelek számára TUTI100+ ügyfél számára. Ebben az időszakban díjmentesen lehet 60 percen át telefonálni normál díjas belföldi és EU-s irányba.

A TUTI100+ a perc-és SMS-díjak tekintetében is rendkívül kedvező: a díjcsomagot igénybe vevő ügyfelek 19 Ft/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 Ft/SMS áron küldhetnek üzeneteket – mindkét ár érvényes az összes hazai hálózatra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás