promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
OTP-s vagy? Gyorsan tudnod kell erről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos közlemény érkezett, amiről jó, ha tudsz.

Az elmúlt időszakokban rengeteg fontos hír érkezik a bankoktól és a nagyobb szolgáltatóktól, hiszen az utóbbi időben nagyon felpörögtek az internetes csalások és az adathalász próbálkozások, hogy ellopják az online térben a legfontosabb értékünket, az adatainkat. Sokszor érkeznek figyelmeztetések és kötlemények a zsolgáltatóktól ez ügyben, így pedig sokkal jobban figyelünk a változásokra az elmúlt időszakban.

A digitális térben így is minden apró változtatásnak fontos szerepe van abban, hogy éppen meg tudunk-e csinálni valamit.

Most az OTP több bankszünetről értesít a honlapján, ezek mind előre tervezettek, és általában az éjszakai órákra esnek. Egyes funkciók vagy szolgáltatások nem lesznek elérhetők egy-egy időszakra. Amúgy az, aki nagyon pontosan képbe akar kerülni ezekkel kapcsolatban, az keresse fel az OTP azon webhelyét, amelyen ezek folyamatosan megjelennek. IDE kattintva elérhető az oldal, és akár könnyen a könyvjelzősávba is tehetitek, hogy mindig azonnal kéznél legyenek, és mindig azonnal tudjatok majd a közleményekről, amelyek az előre tervezett bankszünnapokról tajékoztatják a felhasználókat.

Mégis mi várható az elkövetkező időszakban?

Az OTP közölte, hogy:

2023. szeptember 23-24. és 2023. szeptember 30. - október 1.:

  • Fejlesztési okokból 2023. szeptember 23-án 23:00 óra és másnap hajnali 03:00 óra között, valamint 2023. szeptember 30-án 23:00 óra és másnap hajnali 03:00 óra között a befektetési szolgáltatásokhoz, az On-line áruhitelhez és az Internetbankhoz kapcsolódó egyes funkciók nem lesznek elérhetőek.

2023. szeptember 20.

  • Fejlesztési okokból 2023. szeptember 20-án hajnali 1:00-tól 5:00-ig nem lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere, ami miatt – ezen időszakban – a fizetési terminálokon és online felületeken nem lehet tranzakciót végezni, illetve az OTP Bank logóval ellátott kártyákkal nem lehet fizetni és készpénzt felvenni.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás