promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolgot közöltek a meteorológusok, olyan előrejelzés jött, amiről azonnal tudnod kell
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező időszakban Magyarországon.

Megérkezett a lehűlés, sok helyen pedig záporok és zivatarok szabdalják már az időjárást Magyarorzságon, sokan nagyon örülnek a hűsítő és frissítő légtömeg érkezésének, sokan viszont már most visszasírják a nyári melegebb időket. És igazából mindenki részére jó hírek érkeztek, így az elkövetkező időszakban mindenki megtalálja majd a magának megfelelő időjárást.

De mégis mi következik majd most Magyarországon?

Lassan véget ér a nyár, és a helyét átveszi az ősz, és megint csak azt mondjuk magunkban, hogy bizony ez megint nagyon gyorsan elillant, miközben ugyanannyi ideig tartott, mint tavaly. Az előző hétvége nagyon szépre sikeredett, és bizony sokak számára meglepő dolog következhet. Az Időkép-en olvashatjuk ugyanis, hogy szeptember első napjaira visszatér a napos idő, a meteorológiai ősz első hétvégéjén nem lesz ritka a 30 fok sem, tehát akár még csobbanhatunk is.

A hétvége nagyon jő időjárási kontextusban telik tehát majd.

De mindezek után már azért búcsúzik a nyár. Miközben egyre kevesebb helyen kell majd csapadékra számítanunk, ma mindenhol megszűnt a hőség, erre ébredhettünk már reggel. Nem emelkedett már harminc fok fölé a hőmérséklet, mivel elárasztotta hazánkat a hűvösebb levegő, ám ez - mint már előbb is írtunk róla -, nem tart sokáig.  Jönnek a melegebb léghullámok dél felől. Az OMSZ YouTube-videós előrejelzését megnézve pedig tájékozódhattok pontosan arról is, hogy mi vár ránk majd az elkövetkező időszakban Magyarországon. Még számíthatunk azért több helyen esőre is csütörtök hajnalban az országban.

Részletes időjárás-előrejelzés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás