promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utoljára játszhatod így a Skandináv lottót, érkezik az elkerülhetetlen változás
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még élvezd ki a Skandináv lottót, mert Szerencsejáték Zrt. felkészített mindenkit a rossz hírre.

A Skandináv lottónak köszönhetően a múlt héten új milliomosa lett Magyarországnak. Valaki ügyesen mind a hét számot eltalálva 249 millió 58 ezer forintot nyert, na meg egy kis aprót is kapott hozzá.

Azelőtt Fortuna a 30. héten szórta alaposan a pozitív energiákat, mivel négy szerencsésnek is telitalálata volt a Skandináv lottón. Bár annyiban volt hálatlan a dolog, hogy így nem mindegyikük 120 millió forintot nyert, hanem osztozniuk kellett a főnyereményen. Legutóbb 2019-ben fordult elő ilyen, de 2014-ben például öt telitalálat is volt.

A Skandináv lottó azért is roppant népszerű, mivel itt jóval nagyobb esély van megszerezni a főnyereményt, mint az Ötös, vagy éppen Hatos lottón.

Azonban a Szerencsejáték Zrt. felkészített mindenkit a változásra. A holnap sorsolás előtt még 350 forintért tudjuk feladni a szelvényt, de aztán jön a drágulás.

Pontosan ezt a fajta játékot érinti legelőször a változtatás. Szinte a sorsolás után, augusztus 30. 21:30-tól már kizárólag az új, 400 forintra módosult alapdíj megfizetésével lehet szelvényt feladni. A Skandináv lottó alapdíjának változásával párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában.

A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a jelenlegi módosítás nem érinti, de áremelésre ezeknél is számítani kell majd később.

Ez nem csak az infláció miatt van így, hanem a Szerencsejáték Zrt. beveti a már jól bevált trükköt is. Több statisztika is bebizonyította, hogy a csábítóbb főnyeremény miatt mindenhol nő a lottózási kedv.

Amerikában anno át is alakították a lottózást emiatt, és kibővítették a számokat. Azt hihetnénk, hogy a változtatás elijesztette az embereket, de pont ellenkezőleg, így a gigászi főnyeremények mindig megbabonáznak mindenkit. Minél nagyobb a főnyeremény, annál több szelvényt adnak fel az emberek.

Az Ötöslottóra és Jokerre a drágulás szeptember 2-án 20:30-tól, Hatoslottóra szeptember 3-án 17:00 órától vonatkoznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás