promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: a több mint 7 ezer millió forintot még fejben is nehéz elkölteni – ezekkel a nyerőszámokkal zsebelhetted be
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot várható főnyereményéért, ami most 7,6 milliárd forint.

Nincs mit mondani, valóban őrült szérián van túl az Eurojackpot, mivel a 33. héten kedden, valamint pénteken is valaki egy 5+2-es találattal elvitte a főnyereményt. Előbbi 14 milliót, míg utóbbi 10 milliót nyert, persze nem forintban, hanem euróban, ami valóban gigászi összeg.

Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 74 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 35. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. Az előző héten nem volt telitalálatos szelvény, szóval tudott szépen gyarapodni a megnyerhető összeg, ami így már 7,6 milliárd forint.

Az előző sorsoláson 5+1 találatos szelvényből 4 darab volt, és valaki Magyarországon is nyert. Ők 408 ezer eurót vihettek haza fejenként.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Szóval újra elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. augusztus 29-én:

A mező: 14, 18, 20, 39, 42

B mező: 6, 9

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás