promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos rendőri intézkedés zajlott a Nyugati-pályaudvarnál, mindenki azt találgatja mi lehetett a hatalmas felhajtás oka
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Furcsa dolgot videóztak le Budapesten, senki nem értette, hogy pontosan mi történik.

Rendőri intézkedés zajlott nemrégiben Budapest belvárosában, a Nyugati pályaudvarnál, erről pedig egy szemtanú egy Tiktok videót is feltöltött. A videónak a következő címet adta a feltöltő: former mafia boss escorted from court to prison

Ez lefordítva annyit jelent, hogy: egykori maffiafőnököt kísértek a bíróságról a börtönbe.

Egyből beindultak a találgatások, hogy pontosan mi történt, mivel a rengeteg rendőrautó és a tipikus elsötétített fekete autók rengeteg mindent jelenthetnek.

Amikor valamilyen külföldi tisztviselő érkezik hozzánk, akkor szintén ilyen kíséretet rendelnek mellé, de a magyar minisztériumi tagok is ilyen díszes konvojjal utaznak. Az bizonyos, hogy ekkora feltűnéssel járó rendőri kíséretet csak indokolt esetben alkalmaznak: akkor, ha a szállított utasnak az élete veszélyben van, esetleg ha annyira veszélyes bűnözőt visznek, akinek a megszöktetésétől tartanak.

A kommentszekcióban is beindultak a találgatások: többen a cím alapján úgy gondolják, hogy Portik Tamást vitték a bíróságról a börtönbe, azonban erről semmilyen hivatalos forrásban nem lehetett információt találni.

Többen azt mondták, hogy felesleges ilyen találgatásokba bocsájtkozni, a legvalószínűbb az, hogy a miniszterelnök, vagy valamelyik magas pozícióban lévő politikusnak volt dolga valahol és egyszerűen őt kísérték a járőrautók.

A felvétel alapján, mivel a rendőrautók és a fekete kocsikon kívül senkit nem látni az utakon, könnyen elképzelhető, hogy egy rövid időre le is zárták a kérdéses útszakaszt.

Egyébként arrafelé van a Markó utcai bíróság, ahonnan az autók kihajtottak, a bíróság tárgyalási jegyzékét megnézve azonban nem találtunk arra vonatkozó információt, hogy tartottak volna Portik Tamáshoz köthető tárgyalást azon napon.

Mindenesetre igen nagy látványosságot okozott ez a szakszerű és precíz rendőri felvonulás, biztosak vagyunk benne, hogy bárkit is szállítottak, rendben odaért a tervezett helyszínre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás