promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendőrség körözést adott ki az RTL sztárja ellen, óriási bajban van a csinos tévészereplő
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elfogatóparancsot adtak ki az RTL csinos sztárja ellen.

A Házasodna a gazda című műsorban nagyon sok és sokfajta ember fordult már meg, és hamarosan az RTL újra képernyőre tűzi a reality-t. A korábbi évadban Zsolt gazda egyik jelöltje volt Némethyová Ivett, aki műsorvezetőként, énekesnőként mutatkozott be annak idején a műsorban. de később kiderült róla, hogy egy meztelen párkeresőben, az Ádám keresi Évát-ban is szerepelt, és ott sem találta meg az igazit. A rá következő évben pedig a Házasság első látásra című produkcióban láthattuk, ahol ugyan meghódította magának Papp Róbertet, de aztán ez a kapcsolat is rövid időn belül kifulladt.

Ivettnek 2018-ban saját dala is készült, mégpedig a Herceg a fehér lovon, aminek videoklipjében nem kisebb személy szerepelt, mint a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tenya. Ám ez még mindig semmi; Ivett volt a műsorvezetője a Zámbó JImmy Emlékkoncertnek is.

Amióta utoljára láthattuk a képernyőn, nagyot fordult vele a világ, úgy tűnik, a bűn útjára lépett, ugyanis a magyar rendőrség elfogatóparancsot adott ki rá. A police.hu-ra hétfőn került ki a körözés, amit csalás gyanúja miatt adtak ki Ivett ellen.

A most 48 éves nőről egyelőre nem tudni, hogy jelenleg hol tartózkodik, hogy pontosan milyen bűncselekmény elkövetése miatt körözik; a hazai média most kiemelt figyelemmel követi az ezzel kapcsolatos fejleményeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás