promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közlemény jött a rendőrségtől, azonnal érvénybe lép
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rendőrség közölte az azonnali változásokat.

Várható volt, hogy a magyar rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozásokat vezet be Budapesten az Atlétikai Világbajnokságon, de ilyen mértékű lezárásokra talán még a fővárosiak sem számítottak. A rendőrség egy rendkívüli közleményben, csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy melyek azok a területek, ahol szeptember 15-éig nem lehet majd megállni vagy közlekedni.

Erről nemcsak a Budapesten élőknek kell tudniuk, de azoknak is, akik az agglomerációból jönnek be a fővárosba dolgozni, vagy akik csak átutazás, szabadidős tevékenység, múzeumlátogatás, színház, vagy egyéb célból érkeznek ide. A jelenleg is zajló világbajnokság miatt az I., V., VI., VIII., IX., XII., XIII., XIV. és XXI. kerületben kell számítani forgalomkorlátozásra az előttünk álló hetekben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ezért arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Amennyiben valaki a korlátozás ellenére tilos jelzéssel ellátott útszakaszon parkolnak le, és esetleg az autójukat elszállítják, azok a 06-80-180-780-as zöldszámon érdeklődhetnek majd arról, hogy a járművüket hová szállította el az illetékes hatóság.

Továbbá kiemelték, hogy a zárással érintett útszakaszokon ideiglenes hidak és áteresztőpontok segítik a gyalogosok közlekedését - ilyen gyalogoshidat telepítenek a Rippl Rónai utcához, illetve az Oktogonhoz (az Eötvös utca magasságában).

A lezárások mellett kétirányú forgalmi rendet vezetnek be augusztus 26-án és 27-én (szombaton és vasárnap) délelőtt Budapest V. kerületében, a Nádor utcában a József Attila utca és az Arany János utca között.

A rendőrség a police.hu-n tette közzé azoknak az utcáknak és utaknak a teljes listáját, ahol ideiglenes forgalomkorlátozás lesz. Ezeket IDE kattintva tudjátok megnézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás