promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ne siess a tankolással, most közölték a pénteki üzemanyagárakat
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közzétették, mennyit változnak pénteken az üzemanyagok árai.

Az üzemanyagok ára folyamatosan változik Magyarországon, minden szerdán és pénteken közlik, hogy a következő napokban merrefelé mozdul el a benzin, illetve a gázolaj literára. Utóbbinak utoljára augusztus 16-án változott, akkor 7 forinttal drágult, míg a benzin további 5 forinttal ugrott meg augusztus 18-án, múlt hét pénteken.

Most szerdán viszont igazi örömhírt kaptak az autósok, ugyanis mindkét üzemanyagfajtánál változatlan maradt az ár - igaz, egy kis csökkenésnek valószínűleg mindenki jobban örült volna, de már az is megkönnyebbülés, ha nem szöknek még feljebb a számok.

Kíváncsian várta mindenki, miként alakulnak az üzemanyagárak a hazai benzinkutakon augusztus 25-e, péntektől, és meglepetésünkre most sem lesz változás egyik típusnál sem.

A holtankoljak.hu szerda délelőtt közzétette a legfrissebb számokat, és azt közölték, hogy a héten már nem lesz változás. A benzin és a gázolaj átlagára is marad a jelenlegi árszinten, ami: 

95-ös benzin 642 Ft/liter

Gázolaj: 646 Ft/liter.

Azt nehéz lenne megjósolni, mit hoz majd a következő hét, talán egyelőre kicsit megtorpan a drágulás, azonban ha hihetünk az aggasztó előrejelzéseknek, akkor nemsokára még drágább lesz a tankolás: 2024 elejére már 700 forintos literárat jósolnak a szakértők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás