promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Százezreket érintő fontos bejelentést tett az ATV, már tudjuk az időpontot is
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos, hogy erről tudj, téged is érinthet.

Ahogy vége a nyárnak, augusztus vége felé már a legtöbb csatorna ismerteti azt, hogy milyen új dobásokkal várhatjuk majd az őszt, melyek azok a műsorok, amelyek visszatérnek, és milyen újításokkal rukkolnak majd elő. Sokan már nagyon várják ezeket a híreket, hiszen szeptembertől mindenki készül ezekre az új műsorokra, sokan pedig arra készülnek, hogy a nyár elteltével visszatérnek a jól bejáratott műsorok, amelyeket régen is mindig néztek.

Minden egy kicsit visszatér a rendes kerékvágásba.

Az ATV ismertette azt, hogy mire számíthatunk majd a csatornán augusztus végétől, a nyári szünet végén így majd augusztus 28-tól visszatér majd az Öt című vitaműsor is a képernyőre, 21:55-kor tekinthetik majd meg az új évad első adását. A műsorvezető Vogyerák Anikó lesz majd. Többek között visszatér Egri Viktor vitaműsora is, a Csatt is, majd augusztus 29-én leher látni az első adást a nyár végeztével.

Nagyon sokan várják már a Géniuszt is, amely az ATV egyik zászlóshajó kvízműsora, díjnyertes kvízvetélkedője. Nos, a Géniusz szeptember 11-én tér vissza a csatorna műsorára Gundel Takács Gábor műsorvezetése mellett. Azt is megtudhatjuk, hogy a műsorban tizenhat legeredményesebb játékosa méri majd össze egy bajnokság keretében a tudását. Ez lesz a Géniuszok Géniusza, és a játék végén pedig azt is megtudhatjuk, hogy ki lesz a legnagyobb kvízmester Magyarországon.

Többek között szeptember 13-án startol az ATV új műsora is, az Élőben jófej, amelynek Horváth Oszkár lesz majd a műsorvezetője, és fontos kérdésekről fog beszélgetni majd meghívott vendégeivel.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás