promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló bejelentést tett az ATV, több fontos személyt is leváltanak pozíciójukról
Borítókép:  YouTube - ATV Magyarország
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szervezeti átalakulás folyamatosan zajlik és úgy látszik, még nem értek a végére.

Az ATV folytatja szervezeti megújulását, és további változásokat hoz a csatornához. Az ATV közleménye szerint a televízió látványvilága folyamatosan modernizálódik, és ennek jegyében Osztás Attila nevét említették a főrendezői poszt kapcsán. Osztás Attila, aki hosszú évek óta a csatornánál dolgozik, most a művészeti vezető, Balogh Ferenc mellett segíti a csapatot.

A Híradó, amely az ATV egyik legfontosabb műsora, szintén átalakulásokon megy keresztül. Szurok András, aki már 13 éve része a televíziós csapatnak, most vállalja a Híradó főszerkesztői pozícióját, miközben megtartja a "Egyenes beszéd" című műsor szerkesztői feladatát. Az előző főszerkesztő, Szlazsánszky Ferenc, továbbra is jelentős szerepet vállal a csatornánál: a "Fórum" műsorvezetőjeként, a "Civil a pályán" főszerkesztőjeként és az ATV kiemelt műsorainak átvevő szerkesztőjeként dolgozik tovább.

"Nagy tapasztalattal rendelkező rendező, Osztás Attila, aki már 2008 óta dolgozik nálunk, mind szakmailag, mind emberileg alkalmas a feladatra. A Híradó kiemelt fontosságú műsor az ATV számára. Szurok András pedig, annak ellenére, hogy fiatal, már régóta népszerű és profi munkatársunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a Híradóban továbbra is megmarad a szakmai igényesség" - nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Az ATV-ben a közelmúltban több változás is történt: Korvin Tibor lett a csatorna kreatív igazgatója, Balogh Ferenc pedig a művészeti vezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás