promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétalázták Schobert Larát a tévében, videón, ahogy könyörtelenül megsorozzák beszólásokkal Norbi lányát
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara nem tudta, hogy mikor volt a honfoglalás.

Az RTL hatalmas reményekkel indította el a TV2-féle Szerencsekerék ellen az Activity című műsort, ami csak úgy hemzseg a celebektől. A csatorna stratégiája nem vált be, ugyanis Kasza Tibi produkciójának még az ismétlései is nagyjából háromszor annyi nézőt szegeztek a képernyők elé, mint az Activity – de ettől függetlenül akadt pár mókás, egészen döbbenetes pillanat az eddigi adásokban.

Az Activity legutóbbi részében Gáspár Laci volt a „műsorvezető”, ráadásul még Schobert Norbi lánya, Schobert Lara is szerepelt benne. Az énekes rögtön meg is kérdezte a fiatal influenszertől, hogy mikor volt a honfoglalás, de Lara nem tudta a választ, ezért csúnyán kinevették őt. Ábel Anita rögtön neki is ment Gáspár Lacinak, hogy biztosan azért kérdi, mert ő nem tudja – Lakatos Márk pedig az Észbontókhoz hasonlította a szituációt.

De csak ezek után kezdték el igazán szétoltani Schobert Larát.

Schobert Lara mosolyogva, kedvesen tűrte a már-már megalázó csipkelődést, és megosztotta, hogy amúgy angolul zajlott az érettségi, és a történelem tantárgy volt az ő mumusa. Az ismert humorista, Rekop György rögtön le is csapott erre, és megjegyezte, hogy biztos az „Update” volt az első angol szó, amit megtanult, ezzel utalva az édesapja, Schobert Norbi vállalkozására. Lara erre csak zavartan tudott vigyorogni, majd azt mondta poénkodva, hogy mikor megszületett, ez volt az első szó, amit megtanult.

Itt még nem ért véget a „kellemetlenségek” sorozata, ugyanis Gáspár Laci azért is beszólt Schobert Larának, hogy „Apuci” úgyis mindent megvesz neki, ami kell, de a lány megvédte magát, és büszkén elmondta, hogy már 3 éve nem kért kölcsön a szüleitől semmire – majd azt is elárulta, hogy Schobert Norbi otthon titokban néha megeszik pár gumicukrot.

Itt lehet megnézni egy mókás jelenetet az Activityből – és akit érdekel, annak eláruljuk, hogy a honfoglalás amúgy 895-ben kezdődött:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás