promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szánalmas felvétel készült Hajdú Péterről, nevetségessé tette magát az egész ország előtt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter kislányos rémüldözéséről kellemetlen felvétel készült.

A nézők egy emberként értenek egyet abban, hogy az Activity az RTL legpocsékabb műsora, amit az elmúlt években láthattunk, de szerencsére már nem sokáig lesz képernyőn. A benne szereplő hírességeknek sikerült nemcsak nevetségessé tenniük magukat, de teljesen lerombolniuk a szakmai tekintélyüket - legyen szó énekesről, színészről, vagy műsorvezetőről. Az, hogy Szabó Zsófi  a külsőségeivel próbál sikereket elérni, senkit sem lepett meg, de akik valaha is szerették Hajdú Pétert vagy a műsorait, most biztos kiábrándultan nézték, ahogy ijedős kislány módjára szerencsétlenkedett a stúdióban.

A Frizbi műsorvezetője az Activity-ben bebizonyította, hogy ha sötét lyukakról van szó, akkor minden bátorsága egy pillanat alatt elillan, és hosszú percekig képes dilemmázni azon, hogy most bedugja vagy sem. Persze semmi rosszra nem kell jelen esetben gondolni - még úgy sem, hogy az új Activity-ben az alpáriság túlságosan kiemelt szerepet játszik -, Hajdú Péter ismét a Tipi-tapi nevű játékban gyáváskodott. Ennek az a lényege, hogy két hírességnek kell odaállnia egy kétlyukú doboz mellé, és be kell nyúlniuk, hogy tapogatással fejtsék meg, mi van odabent.

Ezúttal néhány rákolló került a dobozba, de Hajú Péter és Dobó Ági csak félénken álltak mellette, mert mindketten attól féltek, megharapja őket, ami bent van. Hajdú egyszer megpróbálta bedugni a kezét, de még szinte az ujja vége sem ért hozzá a dobozhoz, már rémülten ugrott hátra.


Az Activity - ha másra nem is - arra jó, hogy olyan dolgokat tudjunk meg a celebekről, amik nem feltétlenül érdeklik az embereket, de legalább a bulvárlapok még az uborkaszezonban sem kell hajkurászni a témákat. Kiderült, hogy Király Viktor egyszer részt vett egy párcserén, mégpedig a saját ikertestvérével. Az énekes elmondta, hogy egy kalandos éjszaka után megbeszélték Benjaminnal, hogy megtréfálják egymás partnerét.


Végül Kovácsovics Fruzsina mesélt el egy aranyos történetet az óvodából, ugyanis az egyik kisgyerek annyira zavarban volt egy szülőknek tartott előadás alatt, hogy folyamatosan a nadrágjában volt a keze. Fruzsi megpróbálta finoman megkérni, hogy ezt ne csinálja, majd a kisfiú úgy reagált erre, ami alaposan meglepte az énekest.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás