promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csaltak a Skandináv lottó sorsoláson? Történt valami nagyon durva, ami sokaknak feltűnt
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fura dolog történt a Skandináv lottó sorsoláson, és sok kommentelő szerint lehet csalás van mögötte.

Mostanság mindig van valami érdekesség a Skandináv lottó körül. Nem olyan rég, a 30. héten például négy nyertese is volt egyszerre a játéknak. Ez persze meglehetősen ritka, de egyáltalán nem meglepő, mivel volt ilyenre példa. Legutóbb 2019-ben fordult elő ilyen, de 2014-ben például öt telitalálat is volt, ami valóban elképesztő.

Persze most a jóban volt egy kis rossz is: a telitalálatot elért játékosok közül nem mindenki 120 millió forintot kapott, hanem ugyebár ebben az esetben osztozniuk kellett a nyereményen. Tehát a szerencsések 30 millió 616 ezer forintot vihettek haza, na meg kaptak még egy kis aprót hozzá. Valószínűleg azért így se voltak boldogtalanok.

Most már túl vagyunk a 32. hét Skandináv lottó sorsolásán is. Mivel a 31. héten nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni egy kicsit a főnyeremény. Az egyesek uralkodtak, mivel a várható főnyeremény 111 millió forint volt.

A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. Először jött ugyebár a gépi, majd a kézi sorsolás, de nézzük meg a nyerőszámokat.

Gépi sorsolás: 3, 4, 10, 17, 29, 31, 33

Kézi sorsolás: 4, 10, 17, 18, 29, 31, 33

Lehet elsőre nem tűnik fel mindenkinek, de a két számsor gyakorlatilag egyforma. A gépi, valamint a kézi sorsoláson is kihúzták a 4, 10, 17, 29, 31, 33 nyerőszámokat. A komentelők közül volt, aki rögtön kijelentette, hogy ez valami csalás, de hát erről szó sincs. Egyszerűen a kézi sorsolást is képtelenség úgy kivitelezni, hogy valami turpiság legyen a dologban.

A közel egyforma számsor nem hozott szerencsét senkinek, de 63 ember így is közel volt a főnyereményhez, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők egy egyenként 246 ezer 925 forintot vihettek haza.

A jövő héten 181 millió forint lesz a várható főnyeremény a Skandináv lottón, amiért újra érdemes lesz harcba szállni. Szinte kizárt, hogy ismét egy ilyen rendhagyó sorsolás várjon ránk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás