promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komikus gikszer csúszott be a hatos lottó sorsoláson, a műsorvezető teljesen lefagyott
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hatos lottó sorsoláson volt egy lefagyás a műsorvezetőnél, de láttunk már hasonlót.

Elképesztő szérián vagyunk túl, mivel a közelmúltban az ötös, a hatos, valamint a skandináv lottó főnyereményét is elvitték. Utóbbinál érdekes szituáció kerekedett, mivel a múltkori sorsoláson négy embernek is telitalálata volt. Ez sajnos azt jelenti, hogy nem mind a négy nyertes 120 millióval távozott, hanem osztozniuk kellett rajta.

A hatos lottónál 28. héten örülhetett valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert, na meg némi aprót hozzá. Tudjuk nagyon jól, hogy a kicsit is becsülni kell. Ebben az évben Ő volt a hatodik nyertes, akinek megvolt a telitalálat.

2023-ban a rekordnyereményére a második héten csaptak le, ami 1 milliárd 314 millió 693 ezer forintot jelentett, ehhez pedig egy hajszálnyira voltunk. Később kiderül, hogy hány milliomosa, vagy éppen milliárdosa lesz Magyarországnak idén.

A vasárnapi hatos lottó sorsolás főnyereménye 188 millió forint volt. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

A „7, 11, 15, 18, 19, 32” számsort azonban nem találta el senki, így tud egy kicsit duzzadni a nyeremény, ami a héten már 290 millió forint. Általában sok embernek szokott ötöse lenni, de most csupán 29 játékos volt egy hajszálnyira a főnyereménytől.

Aki élőben nézte a hatos lottó sorsolást a Duna TV képernyőjén, az láthatott egy kis gikszert. Galán Gézának volt egy lefagyása, ami olykor előfordul a műsorvezetőknél.

A hatos lottó sorsolás elején pont a kánikuláról beszélt, majd jött egy hosszú lefagyás. Galán aztán a papírjára nézett, és hamar magára talált.

Tegyük hozzá, hogy a hatos lottó sorsolásból mindig nehéz kihozni a maximumot, mivel nem olyan, mint mondjuk a Szerencseszombat. Galán Gézának Papp Lili volt a segítője, akivel a barátság napjáról kezdtek el sztorizgatni.

A hatos lottó sorsolás YouTube-on még nincs fent, de a Médiaklikk oldalán ide kattintva vissza tudjátok nézni. A rendkívüli legafyás már az elején megtörténlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás