promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli közleményt adott ki az E.ON, országos kimaradás lesz ezen a napon
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az E.ON országos leállást jelentett be erre a napra.

Fontos közleményt tett közzé az E.ON az online ügyfélszolgálatos oldalán. A szolgáltató egy országos leállásra hívja fel az ügyfelek figyelmét, aminek már a pontos dátumát is közölték, továbbá azt is, hogy a kimaradás várhatóan csak 4 órára fog szólni.

Az E.ON tájékoztatása szerint a leállásra augusztus 12-én, szombaton fog sor kerülni este 18 és 22 óra között. A szolgáltató karbantartást fog végezni, ezért ebben az időintervallumban nem lesz elérhető az online ügyfélszolgálat.

Ez azt jelenti, hogy semmit sem tudunk majd elintézni az online ügyfélszolgálaton keresztül, például nem tudjuk majd online kiegyenlíteni az aktuális számlánkat. Bár az E.ON csak 4 órára hirdette meg a karbantartást, fel kell készülni olyan váratlan eseményekre is, amik miatt hosszabb kimaradás lehet az oldalon.

Korábban az OTP Bank hirdetett egy leállást az éjszakai órákra, de elhúzódott a kimaradás, ezért reggel még az ügyfelek közül sokan nem tudtak készpénzt felvenni, sem online vásárolni a bankkártyájukkal. Itt természetesen szó sincs ilyesmiről, ára, és gáz nélkül sem maradunk a karbantartás miatt, de jobb már most tudatosítani magunkban, hogy augusztus 12-én egy kis szünetet tart az E.ON online ügyfélszolgálata.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás