promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert budapesti szórakozóhelyen drogozták be a lányt, sokan az ott dolgozókra gyanakszanak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aggasztó poszt jelent meg nemrégiben egy Facebook csoportban, ahol az egyik népszerű budapesti szórakozóhely került a nem kívánatos figyelem középpontjába.

A pontos helyszínt jogi okokból nem nevezhetjük meg, mivel hivatalos állásfoglalás még nem történt az ügyben, azonban az biztos, hogy valamilyen furcsaság történik azon a helyen. Egy kétségbeesett lány tett ki egy posztot, miszerint egy pohár ital után olyan önkívületlen állapotba került, amilyenben még sosem volt és sajnos akármennyire is nem akar szembenézni a ténnyel, valószínűleg bedrogozták.

A jelek egyértelműek voltak: ájulás közeli, öntudatlan állapot, a valóságérzékelés teljes hiánya, mozgásképtelenség.

Amikor másnap orvoshoz ment, akkor semmit nem tudtak kimutatni a véréből, azonban a vizsgálat közben egyértelműen közölték vele, hogy a pupillája állapota alapján ez bizony a Gina nevű randidrog volt, amit általában férfiak adnak be lányoknak és ezután szörnyű dolgokat műveljenek velük.

A történet azonban itt kezd érdekessé válni: a poszt alatti kommentben rengeteg lány és fiú is hasonlóról számolt be, ugyanezen a szórakozóhelyen. A tünetek és a módszer nagyon hasonló. Mindenki egy, maximum két ital után teljesen képszakadásba került, semmire sem emlékezett a történtekből.

Mindenki ezen a konkrét helyen tapasztalta ezt, többen a helynek is írtak, azonban nem méltatták őket válaszra és az ügyben semmilyen kivizsgálás nem történt.

Azonban van még egy csavar: ami megegyezett a történetekben, az az volt, hogy senki nem férhetett hozzá az áldozatok italához, csak a pultosok így többen is azt mondták, hogy az ő kezük van a dologban.

Arra a kérdésre azonban senki nem tudott válaszolni, hogy ennek mégis mi értelme van, ugyanis konkrét incidens, vagy atrocitás senkivel sem történt, tehát amire ezt a szert eredetileg használják, az itt nem került szóba.

Az eset több mint aggasztó, ugyanis rengeteg fiatal jár ide bulizni, rengeteg estén üzemel teltházzal a szórakozóhely. Ha azonban valóban ilyen dolgok történnek ott, akkor semmiképpen sem kellene hagyni, hogy ez a történet elsikkadjon, a minimum pedig az lenne, hogy a vezetőség kivizsgálja az esetet.

Mindenképpen legyetek résen és ahol csak tehetitek üveges italt kérjetek, ami ti, saját magatoknak nyittok ki. Ha pedig rossz érzésetek van, akkor ne szégyelljetek azonnal segítséget kérni. Még a vaklárma is jobb, mintha valami visszafordíthatatlan dolog történne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás